06 -36 11 68 53 voetjesenhandjes@gmail.com

Pedicure/Manicure

Pedicure/Manicure

~Goed verzorgde voeten zien er niet alleen mooier uit, maar lopen ook veel fijner~

Gediplomeerd Provoet pedicure / voetverzorger in Den Haag, voor mooie verzorgde voeten en teennagels zoals een French-manicure dmv een Gellak, of bij pijnlijke voeten bijvoorbeeld bij een zwangerschap als u er niet makkelijk meer bij kan, of bijvoorbeeld bij pijn van een likdoorn, ingroeiende teennagel, eelt.

~ Een pedicure behandeling is een weldaad en een noodzaak voor uw voeten! “De conditie van uw voeten, is een afspiegeling van uw totale gezondheid”. Gun uzelf een heerlijke voetbehandeling, uw voeten zijn het waard!  ~

Likdoorns

Een likdoorn, is een sterke eeltvorming op een klein gebied van de huid en groeit van buiten naar binnen. Dat wil zeggen dat het gevormde eelt door de druk van de schoen op een te kleine ruimte naar binnen wordt gedrukt in een kegelvorm, daarom doet de likdoorn pijn als men er op drukt.

Wat kan de Pedicure hier aan doen?
De pedicure kan de likdoorn voor u verwijderen. Als er aan de oorzaak niets wordt gedaan, bijv. door het model of type schoen te veranderen, kan er op den duur weer een likdoorn vormen.

Teennagel correctie

Een trauma teennagel is een veel voorkomend probleem, bijv bij hardlopers, sporters in het algemeen. Deze herkent u doordat de teennagel veelal vroegtijdig afbrokkelt of steeds afscheurd.
Hierbij kan een Teennagelcorrectie of -verfraaiing kan d.m.v. een zuurstof doorlatende gel de oplossing voor u zijn, deze gel bevat gelijk een anti-mycose component  die daarna uithard in een UV lamp. Teennagelcorrectie is ook mogelijk in een natuurlijk uitziende kleur (nude) of een prachtig uitziende French pedicure, een gellak in desgewenste kleur is ook mogelijk. Er zijn meer dan 30 kleuren aanwezig.
Deze bijzondere geltechniek is elastische en past zich optimaal aan de bewegingen van de voet of de teennagel.

Gaat je op vakantie? Doet je aan Yoga of pilates en je schaamt je voor  je teennagels? Dan is deze Gelnagelcorrectie  techniek voor de teennagels  de oplossing! Teennagelcorrectie vanaf €23,50

          

              ~ Blijf uw voeten niet langer verbergen maar

                                   zorg dat ze weer gezien mogen worden! ~

 

  .

    Tarieven

 

* Omtrent COVID19 zult u enige aanpassingen  ervaren in mijn praktijk, in de praktijk worden alleen gezonde cliënten toegelaten.

   Ook is er een prijsverhoging ontstaan door extra beschermingsmaatregelingen per cliënt. Hopende op uw begrip. 

   Op dit moment is het erg druk, er worden daarom ook geen nieuwe cliënten van buitenaf aangenomen, excuses voor het ongemak.

 

Pedicure basis;
Knippen, frezen, polijsten en verzorgen en vrij van de teennagels en nagelriemen. Verwijderen van matig eelt, 1 likdoorn, kleinere kloofjes, behandelen van een probleemnagel zoal een ingroeiende teennagel. Je voeten worden na afloop met een heerlijke crème kort gemasseerd. +/- 45 min. €38,50.

*Het bijboeken voor meerdere likdoorns te verwijderen of overmatig eelt,ingroeiende teennagels is mogelijk mits u dit van tevoren heeft bekendgemaakt.

Pedicure Plus;
Knippen, frezen, polijsten en verzorgen en vrij maken van de teennagels en nagelriemen. Verwijderen van matig eelt, likdoorn (1), kleinere kloofjes, behandelen van 1 probleemnagel zoals een ingroeiende teennagel, heerlijke voetenscrub en masker en lakken van de teennagels.                                                  Je voeten worden na afloop met een heerlijk crème ingemasseerd. +/- 70 min. €54,50

 

Frenchmanicure inclusief Pedicure = Cosmetische Pedicure + Gellak;
Deze cosmetische voet/teennagel verfraaiing wordt d.m.v. een gellak op de teennagels gezet (french-pedicure) en daarna uitgehard in de UV-lamp. De french-manicure gellak op je teennagels zorgt voor een mooi verzorgd fris en natuurlijk resultaat met een mooie witte rand. De Gel techniek voor op de teennagels is ook prachtig als je gaat trouwen en daarna heerlijk op huwelijksreis gaat. Uiteraard kunt u hiermee zwemmen en sporten en dus ook ideaal voor op vakantie! Prachtig mooie voeten voor op vakantie, mooie verzorgd uitziende voeten bij Yogales, Pilates of andere sport, jubelende tenen in je slippers voor op vakantie, in je sandalen en stralende voeten op je trouwdag in open teen schoen.

      *French Pedicure behandeling is inclusief een basis pedicure mits je iedere 5/6 weken je voeten door mij laat verzorgen.  €64,50

 

                                                 ~ Ga jij binnenkort trouwen? Ben jij het visite kaartje van het bedrijf waar je werkt?

                                                                                         ~  Je handen zijn jou visitekaartje, verzorg ze daarom goed. ~

                                                 

Nagelstyliste / Gel behandeling;

Manicure gelnagels transparant,
Transparante Gel voor een mooie naturelle look. Versteviging voor op je eigen nagels, ook geschikt voor nagelbijters. vanaf €35,00

Manicure kleur gellak,
Prachtige kleuren dmv flexibele Gellak, Nude /Colorgels in allerlei tinten. Ook voor nagelbijters. €40,50 

French Manicure,
Een prachtige stevige Gellak met een French manicure (witte rand). €40,50

Nailart,
versiering op je nagels, vanaf €10,00

 

 

 

 

 

Aquarius Beauty

Abeelstraat
2565XL Den Haag (Segbroek, bomenbuurt)

T 06 - 36 11 68 53
voetjesenhandjes@gmail.com

 

Openingstijden

Dins t/m vrij van 09.00 tot 18.00 uur.
Zat van 9.30 tot 17.00 uur.

Afspraak maken?