06 -36 11 68 53 voetjesenhandjes@gmail.com

Pedicure/Manicure

Pedicure/Manicure

Goed verzorgde voeten zien er niet alleen mooi uit, maar lopen ook veel fijner

Professionele pedicure /voetverzorging, voor mooie verzorgde voeten zoals een French-manicure dmv een gellak, bij pijnlijke voeten bijvoorbeeld bij een zwangerschap als u er niet makkelijk meer bij kan, of bijvoorbeeld bij pijn van een likdoorn.

Een pedicure behandeling is een weldaad en een noodzaak voor uw voeten! “De conditie van uw voeten, is een afspiegeling van uw totale gezondheid”. Gun uzelf een heerlijke voetbehandeling, uw voeten zijn het waard!

Likdoorns

Een likdoorn, is een sterke eeltvorming op een klein gebied van de huid en groeit van buiten naar binnen. Dat wil zeggen dat het gevormde eelt door de druk van de schoen op een te kleine ruimte naar binnen wordt gedrukt in een kegelvorm, daarom doet de likdoorn pijn als men er op drukt.

Wat kan de Pedicure hier aan doen?
De pedicure kan de likdoorn voor u verwijderen. Als er aan de oorzaak niets wordt gedaan, bijv. door het model of type schoen te veranderen, kan er op den duur weer een likdoorn vormen.

Teennagel correctie

Een trauma teennagel is een veel voorkomend probleem. Deze herkent u doordat de teennagel veelal vroegtijdig afbrokkelt.
Teennagelcorrectie of -verfraaiing kan d.m.v. een zuurstof doorlatende gel, deze gel bevat gelijk een anti-mycose component die die daarna uithard in een UV lamp. French pedicure of een kleur gellak is ook mogelijk.
Deze bijzondere geltechniek is een elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan de bewegingen van de voet of de teennagel.

Blijf uw voeten niet langer verbergen maar zorg dat ze weer gezien mogen worden!

 

Tarieven

Pedicure basis
Knippen, frezen, polijsten en verzorgen van uw nagels en nagelriemen. Verwijderen van overtollig eelt, likdoorns, kloof/kloven, behandelen van probleemnagels zoals ingroeiende teennagels. Uw voeten worden na afloop met een heerlijke crème gemasseerd. +/- 45 min. €31,00.

Pedicure Plus
Knippen, frezen, polijsten en verzorgen van uw nagels en nagelriemen. Verwijderen van overtollig eelt, likdoorns, kloof/kloven, behandelen van probleemnagels zoals ingroeiende teennagels, heerlijke voetenscrub en masker en lakken van de teennagels. Uw voeten worden na afloop met een heerlijk crème ingemasseerd. +/- 70 min. €45,00

French Pedicure / Cosmetische Pedicure
Deze cosmetische voetverfraaiing wordt d.m.v. een gellak op de teennagels gezet (french-pedicure) en daarna uitgehard in de UV-lamp. De french-manicure gellak op je teennagels zorgt voor een mooi verzorgd fris en natuurlijk resultaat met een mooie witte rand. De Gel techniek voor op de teennagels is ook prachtig als je gaat trouwen en daarna heerlijk op huwelijksreis gaat. Uiteraard kunt u hiermee zwemmen en sporten en dus ook ideaal voor op vakantie! Prachtig mooie voeten voor op vakantie, mooie voeten bij Yoga, jubelende tenen in je slippers, sandalen en stralende voeten in open trouwschoenen / peeptoe shoes. +/- 80 min. €57,50.

Manicure gelnagels transparant
Transparante Gel voor een mooie naturelle look. Ook voor nagelbijters. €30,00

Manicure gellak kleur
Prachtige kleuren Gel lak, Colorgels in allerlei tinten. Ook voor nagelbijters. €35,00

French Manicure
Een prachtige stevige Gellak met een French manicure (witte rand). €37,50

Nailart
versiering op je nagels, vanaf €5,00

Aquarius Beauty

Abeelstraat 33
2565XL Den Haag (Segbroek)

T 06 - 36 11 68 53
voetjesenhandjes@gmail.com

 

Openingstijden

Dins t/m vrij van 09.00 tot 18.30 uur.
Zat van 9.30 tot 17.00 uur.

Afspraak maken?